duminică, 17 noiembrie 2013

2014 Nominalizarile vor fi anuntate la sfarsitul lunii noiembrie.

All-Girl Performer al anului -  Premiat la ONU interpreta sex feminin grijă de un exclusiv Realizat cu Alte femele în Timpul perioadei de eligibilitate.

Performer BBW Anului -  acordat la o femeie a scris ONU corp remarcabil de Munca în Timpul perioadei de eligibilitate cu precădere version filme caracterizate cca producțiile BBW.

Cel mai bun de Lansare 3D  -  eliberarea DVD SAU on-line, de îngrijire utilizeaza Cele mai Bune de-a Treia Dimensiune o transmite Greu-SAU erotism soft-core, a scris o spune o Poveste din pretul pentru adulti orienteze SAU ambele.

Cel mai bun actor  -  Cel mai bun conducerea acționează Performanta de ONU barbat, de îngrijire includ cel putin o Scena de sex.  Cea mai buna Actrita  - Cel mai bun conducerea acționează Performanta de o femeie, de îngrijire includ cel putin o Scena de sex.Cel mai bun All-Girl Group Sex Scene  -  locul cel mai bun de sex intre Trei ARS mai MULTE femei.

Cel mai bun All-Girl Release  -  Titlu, scena de sex ale căror implicații NUMAI femei.

Cel mai bun All-Girl Series -  TREBUIE SA AIBA Trei totală version aceeași serie a lansat si DOUĂ lansat version cadrul perioadei de eligibilitate.

Cel mai bun Release All-Sex  -  Film cu NICI ne set-up-uri, dialog SAU ORICE element de decolare de context SAU interstițială version Afara de segmente tachineze intre scena de sex, cu Luarea version considerare având version vedere version PRIMUL RAND la caldura sexuale Si Atenție la Valoarea producției.

Cel mai bun de Lansare amatori  -  Titlu pasă implicații Toti artiștii non-Profesionale.  est Amateur Series  -  TREBUIE SA AIBA Trei totală version aceeași serie a lansat si DOUĂ lansat version cadrul perioadei de eligibilitate.Cel mai bun de Lansare Anal  -  Un Comunicat comercializate ca Anal, în cazul în îngrijire predominã scena de sex anal includ Sexul.

Cel mai bun Series anal  -  . TREBUIE SA AIBA Trei totală version aceeași serie a lansat si DOUĂ lansat version cadrul perioadei de eligibilitate  Cel mai bun Scena de sex anal  -  Scena de sex cu DOUĂ SAU MAI MULTE Personaje (cel putin un barbat si o femeie .), în cazul ingrijire in Sexul anal predominant Este  cel mai bun Art Direction  -  aspectul de Producție general, including costum seturi si.  Cel mai bun lansării BDSM  -  Bondage SAU S / M tematice DIN Titlu, de îngrijire oală includ umilire, gâdilat, bataia , latex fetiș, ballbusting, Facesitting SAU Alte dominație SAU Depunere acte sexuale tematice.  cel mai bun Big Release Bust  -. Caracteristici Si piețele sanii mari  Cel mai bun Bust Serii mari  -  TREBUIE SA AIBA Trei totală version aceeași serie a lansat si DOUĂ lansat version . cadrul perioadei de eligibilitate  Cel mai bun Butt lansării Big  - Feature SAU viniete de Introducere pe Piata Mare de femei-cap la cap.  Cel mai bun cap la cap Series Big  -  TREBUIE SA au Trei totală version aceeași serie a lansat si DOUĂ lansat version cadrul perioadei de eligibilitate.  Cel mai bun baiat / fata scena de sex  -  . Scena de ingrijire sex implicații ne barbat si o femeie http://avnawards.avn.com/galleries                                                               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu